Wedstrijdzaken senioren

Algemene informatie met betrekking tot wedstrijdzaken senioren:

Wanneer wedstrijdsecretarissen van tegenstanders van onze teams contact op willen nemen met SV United over wedstrijdzaken dan kunnen zij contact opnemen met de wedstrijdsecretaris:

Theo Theunissen

Tel. 06-41475534

Wedstrijdzaken junioren

Algemene informatie met betrekking tot wedstrijdzaken jeugd:

Wanneer wedstrijden van onze jeugdafdeling afgelast zijn, dan wordt dat op deze pagina vermeld. Tevens worden de leiders van SV United en de wedstrijdsecretarissen van de tegenstander door de wedstrijdsecretarissen van SV United ingelicht over afgelastingen. Mocht een wedstrijd hier niet vermeld staan dan gaat de wedstrijd normaal gesproken gewoon door.

Wanneer wedstrijdsecretarissen van tegenstanders van onze jeugdteams contact op willen nemen met SV United over afgelastingen of andere wedstrijdzaken dan kunnen zij contact opnemen met de wedstrijdsecretarissen van onze jeugdafdeling. Onze wedstrijdsecretarissen zijn:

Peter Kemkensafg1507354605460432883102_5623953469688622308o.jpg

Wedstrijdsecretaris

ST SV United/B.V.V.'27 A, B, E en Mini Pupillen

Tel. 0478-691447 / 06-51603631

Maurice Wolters

Wedstrijdsecretaris

ST SV United/B.V.V.'27 C, D en F

Tel. 06-14669886

Het is niet de bedoeling dat spelers, ouders of leiders zelf contact gaan opnemen met de wedstrijdsecretarissen. Men kan er vanuit gaan dat als men niet door de leiders geïnformeerd is en de wedstrijd niet bij de afgelastingen staat, dat de wedstrijd gewoon door gaat.