SV United’s club van 50 bestaat uit deelnemers die jaarlijks € 50,-- ter beschikking stellen voor zaken die binnen SV United voor de leden, vrijwilligers, supporters en sponsoren verwezenlijkt zouden kunnen worden. Het bedrag van de jaarlijkse bijdrage wordt op een aparte grootboekrekening geboekt en wordt buiten de begroting van de penningmeester van de sportvereniging gehouden.
Bankrekeningnummer: 1325.02.224 t.n.v. SV United o.v.v. "Club van 50" , deze rekening wordt onder auspiciën van de penningmeester beheerd.

Wie kunnen lid worden van  "SV United’s club van 50"?
Iedereen kan deelnemen aan "SV United’s club van 50", die de leeftijd van 18 jaar of ouder bereikt heeft en SV United een warm hart toedraagt. Het is mogelijk om als individu of als groep deel te nemen.

Hoe word ik lid van "SV United’s club van 50"?
Je wordt lid door het invullen van het inschrijfformulier en dit ondertekend te mailen of in te leveren bij een van de oprichters van deze club, Arie Janssen (tel. 06-10934654 - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) en Cris Reijnders (06-13359068 - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.). Het inschrijfformulier kun je downloaden door hier te klikken of kan bij bovenstaande personen opgevraagd worden.

Hoe loopt het lidmaatschap van "SV United’s club van 50"?
Het lidmaatschap loopt van 1 juli t/m 30 juni. Betalingen dienen voor 1 juli voldaan te worden (=lidmaatschap nieuwe jaar) en er vindt geen restitutie plaats van contributie. De uiterlijke datum voor verzoek om uitschrijven is 1 januari van elk jaar.

Hoe worden de leden van "SV United’s club van 50" geïnformeerd?
De leden worden via de e-mail en/of de website (nieuwsbrief) op de hoogte gehouden over de gang van zaken. Degenen die geen e-mail hebben worden schriftelijk op de hoogte worden gehouden.

Hoe wordt het bestedingsdoel bepaald?
Jaarlijks (in april) wordt er een bijeenkomst georganiseerd waar alle deelnemers van "SV United’s club van 50" voor uitgenodigd worden. Ruim voor deze bijeenkomst wordt aan de deelnemers gevraagd om een bestedingsdoel aan te geven. Deze doelen worden in kaart gebracht en er vindt een rangschikking plaats van 1 tot 3 van die doelen die het meest worden ingediend. Op de bijeenkomst wordt dan op deze 3 doelen gestemd om zo te bepalen welk doel dat jaar uitgevoerd gaat worden. Mocht er echter een jaar zijn dat er geen doel wordt aangegeven, dan kan het jaarbedrag maximaal één jaar blijven staan.

Tevens zal er bij deze bijeenkomst een loterij plaats vinden onder de deelnemers. Deze loterij gaat als volgt:

- Bij 25 inschrijvingen wordt 1 lot getrokken

- Bij 50 inschrijvingen worden 2 loten getrokken

Het(de) winnende lot(en) is (zijn) het eerstvolgende jaar gratis lid.

Gerealiseerde doelen

Zondag 20 Oktober 2013: Schenking letters nieuw clubgebouw!
De letters van de naam "De Meulebeek" op het nieuwe clubgebouw zijn geschonken door de "Club van 50” van SV United.

Openingsportpark.jpg