Vacatures

SV United is trots op al haar vrijwilligers (circa 180 mensen) die zich voor de vereniging inzetten. Maar ondanks deze grote groep mensen, die het elke week weer mogelijk maakt dat er gesport kan worden, zijn er nog een aantal functies die opgevuld moeten worden. Onderstaand staan deze functies kort beschreven. Mocht je interesse hebben in één van de functies, hier meer over willen weten of tips hebben over mensen die geschikt (kunnen) zijn voor deze functies neem dan contact op met Henk Derikx, secretaris SV United, via het e-mailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .

De beschikbare functies zijn;

- Beheerder website SV United: Wij zijn op zoek naar een nieuwe beheerder van de website van SV United. Heb jij affiniteit met het maken en onderhouden van websites, dan zijn wij op zoek naar jou!

- Scheidsrechters. Om een wedstrijd te kunnen voetballen heb je scheidsrechters nodig. Voor meer info kunt u terecht bij Henk Derikx scheidsrechtercoördinator (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) Ook nodigen wij graag jeugdspelers uit om bij de F en E te fluiten.

Vrijwilligers.jpg