Spaaractie voor SV United bij Jumbo Wanssum

Vanaf woensdag 8 februari kunt u bij Jumbo gaan sparen voor SV United. Bij elke besteding van € 10,- ontvangt u een sportpunt. Deze sportpunten kunt u toekennen aan SV United. Wij willen u natuurlijk vragen ze aan SV United te geven. Van de punten die we ophalen kunnen wij namelijk extra sport- en spelmaterialen aanschaffen. Op de website https://www.jumbosparenvoorjesportvereniging.nl/sv-united/ kunt u onze vereniging opzoeken en zien wat onze spaardoelen zijn. Op deze site kunt u de sportpunten ook direct aan SV United toekennen. Maar u kunt uw gespaarde punten ook inleveren bij ons op de vereniging. In de kantine staat een dropbox waar u ze in achter kunnen laten. We willen u bij voorbaat danken voor het meesparen voor SV United!
 

Fenne Smits vanaf komend seizoen nieuwe hoofdtrainer SV United

SV United is trots mede te kunnen delen dat Fenne Smits is aangesteld als nieuwe hoofdtrainer. De huidige trainer van NEC/FC Oss O-17 ziet SV United als een club met veel potentie: “Vooral de visie van de club spreekt me erg aan. Er wordt veel aandacht besteed aan de jeugdopleiding en de doorstroming van jeugdspelers richting de selectie. De ambitie om op een hoger niveau te willen spelen, de jonge enthousiaste spelersgroep en de prachtige accommodatie geven me een erg goed gevoel”.

De 26-jarige oefenmeester was de afgelopen jaren woonachtig in Nijmegen, maar keerde afgelopen jaar weer terug naar Venray. Als speler heeft hij de jeugdopleidingen van SV Leunen, RKVV Volharding en JVC Cuijk doorlopen. Zijn trainerscarrière begon hij op negentienjarige leeftijd bij de jeugdopleiding van SV Leunen. Via 3 seizoenen JVC Cuijk O-15 is Fenne op dit moment hard op weg om in zijn tweede seizoen als trainer van NEC/FC Oss O-17 de titel te veroveren in de landelijke 3e divisie C. In het dagelijks leven is Fenne werkzaam als leerkracht in het voortgezet speciaal onderwijs voor leerlingen met leer en/of gedragsproblemen.

Het bestuur van SV United is verheugd met de komst van deze jonge, getalenteerde trainer: “Met zijn ervaring, enthousiasme en enorme drive om spelers beter te willen maken, past Fenne uitstekend binnen het nieuwe beleidsplan van de vereniging”, aldus Bjorn Poels (voetbaltechnische zaken).

Bjorn Poels stopt aan het einde van het seizoen als hoofdtrainer, maar blijft behouden voor SV United
Bjorn Poels stopt aan het einde van dit seizoen als hoofdtrainer van SV United. De afgelopen 2 seizoenen is Bjorn tot volle tevredenheid van zowel spelers als bestuur eindverantwoordelijk geweest voor de selectie van SV United. Zijn heldere kijk op voetbal, heldere communicatie en zijn kwaliteit om te verbinden zijn zowel voor de selectie als voor SV United in zijn geheel van groot belang geweest. Na dit seizoen wordt het voor Bjorn zowel thuis als zakelijk drukker waardoor dit niet meer te combineren valt met de eisen die hij iedere week aan zichzelf en zijn spelers stelt. Daarom heeft hij gekozen voor een functie waar hij zijn werkzaamheden meer flexibel kan indelen en zal hij, na dit seizoen, het technisch beleid onder zijn hoede nemen bij SV United. Namens het bestuur van SV United bedanken wij Bjorn voor zijn inzet de afgelopen jaren en wensen hem veel succes in zijn nieuwe functie. Zijn eerste taak zal zijn om voor aankomend seizoen een hoofdtrainer aan te stellen die past bij de ambities van SV United.


Kunstgrasveld is veilig!

Voetballers van SV United kunnen veilig blijven voetballen op het kunstgrasveld op sportpark De Meulebeek in Wanssum. Uit onderzoek blijkt dat de rubberkorrels die in het veld verwerkt zijn geen gevaar opleveren voor de gezondheid van de sporters. Dat zegt wethouder Lucien Peeters (sport) in een reactie op het onderzoek van het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM). Peeters: “We hebben kennis genomen van de onderzoeksresultaten van het RIVM naar de effecten van rubbergranulaat in kunstgrasvelden op de gezondheid. Uit het onderzoek blijkt dat de rubberkorrels die als vulling gebruikt worden in kunstgrasvelden geen risico’s opleveren voor gebruikers van de velden. Dat is goed nieuws voor de voetballers en het bestuur van SV United.
Het kunstgrasveld van SV United op sportpark De Meulebeek is het enige veld in de gemeente waar deze korrels zijn verwerkt. Ik heb het bestuur van SV United op de hoogte gebracht van de positieve uitslag van het onderzoek. Ook het bestuur van de voetbalclub is blij dat het kunstgrasveld veilig is en na de winterstop weer gewoon gebruikt kan worden.
We hebben nog geen besluit genomen over het toekomstig gebruik van rubbergranulaat in kunstgrasvelden van de gemeente Venray. Bij de keuze voor vulstoffen voor een kunstgrasveld spelen veel factoren een rol, waaronder ook prijs en beleving. Verenigingen hebben daarbij ook een eigen rol en verantwoordelijkheid. Volksgezondheid staat daarbij voor de gemeente onbetwist op nummer één.”
Het risico van rubbergranulaat, zoals de korrels officieel heten, werd deze zomer op de agenda gezet door het tv-programma Zembla. Na de uitzending ontstond onrust onder sportverenigingen in heel het land. Minister Schippers (volksgezondheid) gaf daarna het RIVM opdracht voor een onafhankelijk onderzoek. Een aantal sportverenigingen en gemeenten namen het zekere voor het onzekere en besloten om de rubberkorrels weg te halen.
De gemeente Venray en het bestuur van SV United vonden het beter het onderzoek af te wachten. Onderzoekers van het instituut hebben de afgelopen maanden bij honderd van de ruim 500 sportvelden een steekproef genomen. Van het veld in Wanssum zijn geen monsters genomen.
 

JO13-1 Kampioen!

Zaterdag 3 december is de JO13-1 van SV United kampioen geworden! Spelers, trainers en leiders van harte gefeliciteerd met deze topprestatie!


 

Opnieuw onrust over rubbergranulaat kunstgras

De NOS en diverse landelijke kranten hebben de mogelijke gevaren van het rubbergranulaat, dat ook op De Meulebèèk aanwezig is, opnieuw onder de aandacht gebracht. Aanleiding daarvoor zijn uitspraken van de toxicoloog Martin van den Berg. Zijn bezorgdheid komt vooral door het gebrek aan goed onderzoek naar deze kunststofkorrels. “Het RIVM heeft jarenlang volgehouden dat deze korrels veilig zijn, maar het onderzoek waarop ze dat baseren kent veel beperkingen”, vertelt Van den Berg.

Direct nadat het mogelijk gevaar van rubbergranulaat bekend is geworden, heeft het bestuur van SV United daarover een voorlopig standpunt vastgesteld. Een definitief standpunt wordt pas ingenomen als de resultaten van het Europees onderzoek, naar planning in februari, bekend zijn.  De signalen tot nu toe lijken vooralsnog niet op een daadwerkelijk gezondheidsrisico te wijzen. Er worden vooral kanttekeningen bij het verrichte onderzoek geplaatst en mogelijke risico’s aangekaart. Toch heeft het bestuur uit voorzorg besloten om zoveel mogelijk op natuurgras te gaan spelen, zeker voor de allerkleinsten. Indien spelers of hun ouders bezwaar hebben tegen toch spelen op het kunstgras, dan wordt waar mogelijk uitgeweken naar natuurgras. Is dat niet mogelijk dan vervallen een aantal trainingen.

Het verhaal van Van den Berg zorgt voor onrust, maar geeft geen nieuwe feitelijke informatie die een herziening van het eerder ingenomen standpunt nodig maakt.

Het bestuur van SV United

Zie voor de uitspraken van Van den Berg: https://www.nemokennislink.nl/publicaties/kunstgraskorrels-goed-onderzoek-ontbreekt

 

Kunstgras in opspraak, maar er kan gevoetbald worden.

Voor vragen en antwoorden over de ontstane discussie omtrent kunstgras klik hier
Het televisieprogramma Zembla heeft aandacht besteed aan mogelijke gezondheidsrisico’s van de rubberen korrels in kunstgrasvelden, het zogeheten SBR-rubbergranulaat. Het Rijksinstituut voor Veiligheid en Milieu (RIVM) heeft in het verleden vastgesteld dat er voor de sporters geen gezondheidsrisico’s zijn tav het spelen op kunstgrasvelden. Volgens Zembla was die conclusie niet gerechtvaardigd. Het RIVM staat nog steeds achter de resultaten van de eerdere onderzoeken. Het granulaat waar Zembla over berichtte, wordt ook op ons kunstgrasveld gebruikt. Er kan gewoon gevoetbald worden op het kunstgras. Wel komt er op zeer korte termijn aanvullend onderzoek. 
Zodra wij meer weten, informeren we jullie via de website. Waar nodig worden er dan maatregelen getroffen.

Het bestuur van SV United

Jouw stem is geld waard! Help de vrijwilligers van SV United aan nieuwe kleding!

SV United doet mee met de Clubkas Campagne van Rabobank Horst Venray, zodat we ons doel kunnen bereiken: Het aanschaffen van nieuwe kleding voor de vrijwilligers, zodat alle kaderleden er herkenbaar, uniform en netjes bijlopen!
Als je lid bent van Rabobank Horst Venray kun je tijdens de Rabobank Clubkas Campagne van dinsdag 4 oktober t/m maandag 17 oktober stemmen op SV United via http://rabo.nl/horstvenray/rcc 
Alle meerderjarige leden van de Rabobank Horst Venray ontvangen rond 4 oktober per e-mail of post een persoonlijke stemkaart. Met een unieke code vermeld op deze stemkaart kun je vervolgens online stemmen op SV United. Je  krijgt vijf stemmen, waarvan je maximaal twee stemmen aan SV United mag geven. Het is overigens niet verplicht alle stemmen uit te brengen. De waarde van een stem is afhankelijk van het totaal aantal uitgebrachte stemmen en derhalve onze oproep om massaal op SV United te stemmen om zodoende onze kaderleden aan nieuwe kleding te helpen. Alvast bedankt voor de steun!

 

 

Uitslag SV United Loterij

Kijk voor de uitslag van de trekking op de nieuwspagina van de korfbalafdeling:

http://www.svunited.nl/index.php/nieuws-korfbal.

 

Nieuwe competitie-indeling bekend

De nieuwe competitie-indeling is bekend en SV United is ingedeeld in de Vijfde Klasse G. De tegenstanders van SV United 1 zijn: Astrantia, BVV’27, De Zwaluw, Heijen, HRC’27, Menos, Merselo, Sambeek, SC St. Hubert, SVOC’01, SVS, Vv Holthees-Smakt en VIOS’38.

 

EK-Pool 2016 SV United

Ook voor het aankomende EK organiseert SV United weer een EK-Pool. Iedereen (lid of geen lid) kan deelnemen en meedoen is gratis. Ga de strijd aan met je teamgenoten en vrienden! Er zijn natuurlijk weer fantastische prijzen te winnen! Ondanks dat ons Oranje niet meedoet, heeft de EK-Pool door de inbreng van scheidsrechter Kuipers toch nog een Nederlands tintje gekregen. Zorg dat je de EK-Pool tijdig ingevuld en opgestuurd hebt. De deadline is vrijdag 10 juni om 21:00uur en volledig ingevulde formulieren dienen opgestuurd te worden naar het e-mailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..  
Klik hier voor het inschrijvingsformulier voor de EK-Pool van SV United!

 

SV United/BVV'27 B1 kampioen!

De B1 is kampioen geworden door hun kampioenswedstrijd tegen FCV-Venlo B1 met maar liefst 1-7 te winnen. Spelers, trainers, leiders en alle fans gefeliciteerd met dit kampioenschap en geniet van deze mooie prestatie.

 

SV United/BVV’27 E1 kampioen!

Door een overwinning van maar liefst 11-0 op Melderslo E1 is onze E1 kampioen geworden in hun klasse! Spelers, trainers, leiders en alle fans gefeliciteerd met dit kampioenschap en geniet van deze mooie prestatie! Overigens kan de E1 ook nog de "dubbel" pakken, want op zaterdag 14 mei spelen ze de bekerfinale om 11:00uur in Vierlingsbeek! Wat een team, wat een prestaties!
 

Finale Zwaluwen jeugdbeker E-Pupillen

Op zaterdag 14 mei 2016 speelt onze E1 de Finale van de Zwaluwen jeugdbeker E-Pupillen. Deze wedstrijd tussen ST SV United/BVV’27 E1 en Sparta’18 E2 wordt om 11.00 uur op het sportpark van Volharding in Vierlingsbeek gespeeld.
 

Mud Cross Wanssum

Op 29 mei 2016 organiseert stichting de De Meulebèèk de Mud Cross Wanssum. Bekijk hier meer informatie over de Mud Cross Wanssum.


Het 3e  Meulebèèk Toernooi

Op Zaterdag 4 juni 2016 organiseert SV United het derde Meulebèèk toernooi. Buurten, bedrijven, vriendengroepen die een team van 7 personen, met minimaal 1 dame, op het veld kan brengen zijn meer dan welkom. Wij starten rond de klok van 12.00 uur op sportpark De Meulebèèk in Wanssum. Inlichtingen en opgaves bij Arie Janssen 06-10934654 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Interlands voor onze D1 en D2 op sportpark de Meulenbéék

Op woensdag 16 maart 2016 spelen onze D1 en D2 tegen 2 Engelse schoolteams. De eerste wedstrijd is om 17.45 uur en de tweede wedstrijd is om 19.00 uur. Wij hopen dat we veel supporters bij deze wedstrijd mogen begroeten.
 

Wedstrijden 14-2-2016

De wedstrijden SV United 2 - Merselo 2, Oostrum 5 - SV United 3 en Heijen 4 - SV United 4 zijn voor zondag 14-2-2016 afgelast. De wedstrijd van SV United 1 tegen Hegelsom 1 gaat wel gewoon door en wordt gespeeld op sportpark de Meulenbéék om 14.30 uur!

 

 

Bjorn Poels blijft bij SV United

Bjorn Poels staat ook komend seizoen aan het roer bij SV United. De voetbaltrainer uit Venray maakt deze jaargang zijn debuut als hoofdcoach.Na een voortvarende start zijn de blauw-witten teruggevallen naar de middenmoot in de vijfde klasse F. "In grote lijnen ben ik best tevreden. In de periode dat we bijna alles wonnen was iedereen fit", verklaart Poels. "Daarna kregen we te maken met blessures en konden we de goede serie niet meer volhouden."
 
SV United kampte de laatste jaren met veel trainerswisselingen. Bij de aanstelling van Bjorn Poels spraken beide partijen de intentie uit voor een langdurige samenwerking. "Die intentie is er nog steeds. Dat ik voor een langere periode hier blijf werken. Maar we bekijken het van jaar tot jaar. Er kan altijd iets tussenkomen."


Sportspreekuur in Wanssum

Elke vrijdag tussen 19.30 uur en 20.00 uur kunt u in Wanssum terecht voor al uw vragen over uw sportblessure.
Hieraan zijn geen kosten verbonden.
Graag vooraf aanmelden via telefoon, of e-mail. Als we geen tijd hebben om op te nemen, graag het antwoordapparaat inspreken.     
Telefoon: 0478 533244,   e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 
Daarnaast is het mogelijk om op maandag van 18.30 uur tot 19.00 uur en woensdag van 19.00 uur tot 19.30 uur gebruik te maken van het gratis sportspreekuur bij praktijk voor fysio- en manuele therapie ’t Hofse Veld, Kasteellaan 17 te Well.
Telefoon: 0478-501743,   e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  
U zult geholpen worden door ervaren (sport) fysiotherapeuten.
 

Inschrijving toernooien

Voor de actuele toernooien klik hier. Voor opgaves en info kun je terecht bij Geert Poels ( Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)
 

Ondertekening kledinglijn

Tijdens het nieuwjaarstreffen van stichting De Meulebèèk heeft SV United de samenwerking met Teamwearwinkel te Venray bekrachtigd door een overeenkomst te sluiten. Door deze samenwerking kan SV United het streven naar meer uniformiteit bij de kleding binnen alle geledingen van de vereniging gestalte geven. Er kan gewinkeld worden op het internet met de link: http://www.teamwearwinkel.nl/shop-in-shop/sv-united.html
 
Op de foto geven voorzitter Rob van der Heijden van SV United en de directie van Teamwearwinkel elkaar de hand op de beklonken samenwerking.
 


Nieuwjaarsreceptie stichting De Meulebèèk 

Het bestuur van stichting De Meulebèèk nodigt u uit om op zaterdag 2 januari het nieuwjaarstreffen van de stichting te bezoeken in de kantine van sportpark De Meulebèèk. U bent allen van harte welkom vanaf 19.30. Graag tot dan.

Op woensdag 11 november heeft de trekking, 2015, plaatsgevonden van de renteloze obligatielening die stichting De Meulebèèk in 2013/2014 heeft uitgeschreven ten behoeve van de financiering van het sportpark.

Onder leiding van de secretaris van de industrieclub Meerlo-Wanssum, één vertegenwoordiger van de particuliere obligatiehouders en één zakelijke obligatiehouders en in het bijzijn van de voorzitter, secrdetaris en penningmeester van de stichting heeft conform het trekkingsprotocol de trekking plaatsgevonden. Alle betrokken obligatiehouders zijn geïnformeerd en iedereen heeft gereageerd. Bijna 50 % van deze trekking heeft aangegeven dat de inleg binnen de stichting mag blijven, waarmee de stichting niet over hoeft te gaan tot uitbetaling van de inleg. Stichting De Meulebèèk bedankt iedereen voor deze geste.

Verder vragen wij u en met name de hondenbezitters rekening te houden met het feit dat het Toete Man pedje wel openbaar gebied is, maar de sportvelden niet. Helaas worden de sporters (m/v) regelmatig geconfronteerd met hondenstront en dat kan niet de bedoeling zijn. Hierbij brengen wij nogmaals de volgende gedragsregels voor het sportpark De Meulebèèk onder de aandacht:

  • Hondenbezitters moeten de honden aangelijnd houden en voorkomen dat de behoeften van de dieren op het sportpark gedaan worden en blijven liggen.
  • Fietsen moeten op de fietsenstalling geplaatst worden.
  • De ingerichte sportvelden (kunst- en natuurgras) mogen niet gebruikt worden zonder toestemming: wild gebruik is niet toegestaan.

Graag tot 2 januari, vanaf 19.30 uur, in de kantine om elkaar de beste wensen voor 2016 te geven. Wij  wensen u allemaal fijne feestdagen!

Met vriendelijke groeten,

Arie Janssen, secretaris stichting De Meulebèèk

 

 

SV United treft thuis hoofdklasser Blauw Geel'38/Jumbo in Districtsbeker

Voor het eerst in haar tienjarig bestaan heeft SV United de derde ronde van de beker bereikt. Aankomende zondag is hoofdklasser Blauw Geel'38/Jumbo uit Veghel de tegenstander. Vorig seizoen nog stond Blauw Geel’38/Jumbo in de halve finale van deze beker om daarin nipt (0-1) te verliezen van latere winnaar JVC Cuijk. De aftrap is zondag 22 november om 14.30uur thuis op Sportpark de Meulebèèk. Kom vooral massaal onze jongens aanmoedigen! Na afloop van de wedstrijd is er een afterparty in de kantine met DJ Jelle Classens.
 

SV United 1 schrijft clubhistorie!

Door een sensationele 6-4 zege op derdeklasser Stormvogels'28 heeft SV United zich tot groepswinnaar gekroond in de eerste ronde van de beker. Hierdoor plaatst het team van trainer Bjorn Poels zich voor de eerste keer in de tienjarige clubhistorie voor de tweede ronde van beker, proficiat mannen!
 

Zondag 5 juli: Luikse Markt in Wanssum

Op zondag 5 juli zal rondom de Wanssumse kerk weer de jaarlijkse Luikse markt plaatsvinden. Deze drukbezochte markt is ieder jaar weer een gezellig dagje uit voor de vele bezoekers. Op de markt staan ongeveer 200 standhouders die hun oude/gebruikte spullen uitstallen. Heerlijk om tussen te snuffelen en geweldig als je net dat ene vindt wat je al zo lang zocht!  Ook kinderen kunnen zich vermaken op de Luikse Markt. Er zijn verschillende ‘attracties’ waar zij zich geheel kosteloos kunnen vermaken. Daarnaast helpt ook de livemuziek mee aan de sfeer.

Natuurlijk wordt er ook voor de inwendige mens gezorgd. Op het terrein is een terras ingericht waar men rustig kan genieten van de muziek onder het genot van een hapje en een drankje. En bij het warme weer van juli kan de ijskraam ook niet ontbreken. Zoals elk jaar is de organisatie weer geheel in handen van Fanfare Concordia en SV United. Vanaf 09.00 uur bent u van harte welkom op de Luikse Markt in Wanssum!

De toegang tot de markt bedraagt €3,-
Kinderen t/m 12 jaar hebben gratis toegang.

Wilt u een standplaats? Neem dan contact op met Eric van Aerle door te bellen naar 0492-525483.

Tot zondag 5 juli!
 

Futsalmatties winnaar van het 2e Meulebeek toernooi

Afgelopen zaterdag 6 juni werd op sportpark “de Meulebèèk” de 2e editie van dit toernooi gespeeld. In tegenstelling tot waar tegenwoordig teams zich op het laatste moment afmelden of niet komen opdagen kwam er op het laatste moment nog een team bij, zodat we met 10 teams van start gingen. Gelukkig konden door het voorhanden zijnde  computerprogramma de schema’s snel aangepast worden zodat we om exact 13.15 uur van start konden met de strijd om de felbegeerde “Meulebèèkcup”.
Het zonnetje scheen heerlijk, de grasmat had ’s nachts nog een flinke regenbui gehad, alle teams waren netjes op tijd en hadden er veel zin in, kortom alle ingrediënten waren aanwezig voor een mooi toernooi. De jeugd van SV United was sterk vertegenwoordigd en ook mochten we een flink aantal “oud” leden aan het werk zien, ook de vriendengroep Orion 6 was weer van de partij. Nadat ieder team zijn 4 poulewedstrijden had gespeeld, waarbij op het scherpst van de snede werd gestreden, waren de finalisten en de teams die om de 3e en 4e plaats gingen strijden bekend. In de strijd om de 3e en 4e plaats was de Fam. Vissers met 3-0 te sterk voor het team van FC de Grasmaaiers. In de finale moesten de geslepen routiniers van de Futsalmatties het opnemen tegen het enthousiaste, snelle en felle voetbalgeweld van “as de pils ma kalt is”.  Het was een spannend kwartiertje waarbij alleen de Futsalmatties tot scoren kwamen en dankzij knap keeperswerk met de “Meulebèèkcup” aan de haal gingen.
Onze scheidsrechters van het toernooi Henk, Harrie en Stefan alsmede Chiel die het latje trappen voor zijn rekening nam konden terugkijken op een sportief en geslaagd toernooi.
Buiten de Meulebèèkcup werd ook weer gestreden om de Ed Coenders sportiviteitbokaal, vernoemd naar Ed Coenders, iemand die sportiviteit en spelregelkennis hoog in het vaandel had staan en veel voor VV Meerlo en later SV United heeft betekend. Het vriendenteam van The Mothersoccers, voor een deel bestaande uit “oud” leden ging met deze prijs aan de haal.
Onze hartelijke dank aan Stichting de Meulebèèk, SV United, scheidsrechters, kantinepersoneel en alle andere vrijwilligers die dit mooie toernooi hebben mogelijk gemaakt.
Graag zien wij iedereen volgend jaar weer terug !
**op de facebookpagina van SV United is een fotoreportage van deze dag te zien**
 

Jubilarissen SV United

Op de slotdag van SV United zijn de jubilarissen Mauk Wagemans (25 jaar lid), Martijn Mooren (40 jaar lid), Sjaak Thiesen (40 jaar lid), Wilbert Coenders (40 jaar lid) en Theo Smits (70 jaar lid) gehuldigd. Alle jubilarissen gefeliciteerd!
 

Math Janssen ontvangt lintje

Math Janssen, lid van verdienste van SV United, is afgelopen vrijdag benoemd tot lid in de Orde van Oranje-Nassau. Mede door zijn jarenlange vrijwilligerswerk voor SV United heeft Math deze mooie onderscheiding ontvangen. Math, van harte gefeliciteerd en geniet van deze verdiende onderscheiding!
 

Toernooien jeugd

Klik hier voor een overzicht van de toernooien voor de jeugd. Leiders kunnen hun team via Geert Poels (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) aanmelden.
 

Bjorn Poels hoofdtrainer SV United miv seizoen 2015/2016

De spreekwoordelijke kogel is door de kerk. SV United heeft een nieuwe hoofdtrainer: Bjorn Poels, 27 jaar, voormalig selectiespeler van SV United, is de nieuwe trainer van SV United voor het seizoen 2015/2016. SV United is trots dat deze ambitieuze trainer er voor gekozen heeft om terug te keren bij de vereniging waar hij als voetballer zijn opleiding genoot en blij dat zij Bjorn deze kans kunnen bieden. Bjorn Poels heeft voordat hij geblesseerd raakte in het eerste elftal van SV United gespeeld. Vervolgens heeft hij verschillende jeugdteams op hoofdklasse niveau onder zijn hoede gehad.
Bjorn Poels heeft de intentie om te gaan bouwen aan het team en daarbij over het volgend seizoen heen te kijken. Dit sluit aan bij de lange termijn filosofie van SV United.
 

Rijgedrag parkeerplaats Sportpark de Meulebeek: pas uw snelheid aan!

SV United heeft diverse klachten ontvangen aangaande het rijgedrag op de parkeerplaats.
SV United roept hierbij alle ouders/bezoekers/verzorgers/spelers(met rijbewijs) op om op de parkeerplaats met gepaste snelheid te rijden.
Er lopen op trainingsavonden en op wedstrijddagen veel kinderen rond, dus pas hierop uw snelheid en rijgedrag aan. Kinderen zijn soms onberekenbaar en kunnen zo achter een auto vandaan schieten. Laten we met zijn allen de verantwoordelijkheid nemen, zodat dat niemand iets overkomt! SV United vertrouwt op de medewerking van eenieder.